LVI-työt yritysten tarpeisiin Espoosta

Ota yhteyttä

Lvi-Mix Oy palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä LVI-alan työtarpeissa. Hoidamme kaikki tarvittavat LVI-työt sekä uudis- että saneerauskohteissa Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Olemme luotettava kumppanisi lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous urakastasi!

LVI-eristystyöt alan ammattilaiselta

Tarjoamme palvelut lämpö- ja vesijohtojen sekä ilmastointikanavien eristyksiin. Alan ammattilaisen huolella tekemät eristykset pitävät putket toimintakuntoisina ja näin suojaavat kiinteistöjä mahdollisista vahingoilta. Toteutamme eristystyöt kaikenlaisiin kohteisiin varmalla osaamisella. Hoidamme myös energiaremontit ja puhaltimien vaihdot EC-puhaltimiksi.

Tilaamalla LVI-eristykset kokeneelta tekijältä, joka osaa myös valita kohteeseen parhaiten sopivat materiaalit, varmistat kohteesi putkistojen hyvän toiminnan vuosiksi eteenpäin. 

Palvelemme myös kotitalouksia

LVI-urakoinnit ja toimitilojen perusparannustyöt

Tarjoamme palvelut laadukkaaseen LVI-urakointiin sekä energiaremontteihin pääkaupunkiseudulla ja tarpeen mukaan myös muualla Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Työskentelemme tottuneesti erilaisissa kohteissa, kuten pientaloissa, liiketiloissa, ammattilaiskeittiöissä ja ravintoloissa, kerrostaloissa sekä erilaisissa halleissa. Hoidamme LVI-urakoinnin kokonaisuudessaan tai esimerkiksi ainoastaan kohteen ilmanvaihto- tai putkiurakoinnin – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.

 

Meiltä onnistuvat myös ilmalämpöpumppujen asennukset sekä muut kylmätyöt. Asennamme Daikin-, Innova- ja Hitachi-merkkiset ilmalämpöpumput pikaisellakin aikataululla.

 

Kun LVI-urakka tai toimitilasi muutostyöt tulee ajankohtaiseksi, käänny puoleemme. Laskemme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen urakoinnin kokonaiskuluista ja laadimme suunnitelman ja sopimuksen muun muassa työn aikataulusta.

Pyydä tarjous!

Ilmanvaihtojärjestelmien mittaus- ja säätötyöt

Hoidamme kohteesi ilmanvaihtojärjestelmien mittaus- ja säätötyöt kerralla kuntoon. Ilmanvaihtojärjestelmän säätö kohteen IV-suunnitelman mukaiseksi varmistaa, että kiinteistön ilmanvaihto toimii juuri niin kuin pitääkin. Oikein säädetty järjestelmä takaa jokaisen huoneen asianmukaisen ilmanvaihdon sekä tulo- ja poistoilmavirtojen sopivan suhteen.

Toimiva, kohteesi mukaan säädetty järjestelmä pitää huolen kiinteistön sisäilman korkeasta laadusta.

Tilaa palvelut