LVI-asennukset sekä energiaremontit nopeasti, Espoossa ja koko pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Lvi-Mix Oy:n putkimiehet palvelevat sinua lähes 20 vuoden kokemuksella. Tarjoamme yksityisille kotitalouksille kattavat LVI-alan palvelut sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin. Hoidamme myös nopeaa reagointia vaativat työt ammattilaisen taidolla ja tehokkuudella. Palvelualueemme kattaa Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudun ja tarvittaessa Etelä-Suomen alueen laajemminkin.

LVI-asennukset ja -suunnittelu uudis- sekä saneerauskohteisiin

Rakensitpa uutta tai saneerasit vanhaa, Lvi-Mix Oy hoitaa kaikki kohteessasi tarvittavat lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiin liittyvät asennukset ammattilaisen ottein. Meiltä onnistuvat ripeälläkin aikataululla ilmalämpöpumppujen (Daikin-, Innova- ja Hitachi-merkit) ja ilma-vesilämpöpumppujen asennukset sekä muut kylmätyöt. Toteutamme asennukset aina huolellisesti kohteen yksilölliset tarpeet ja vaatimukset huomioiden.


Saat meiltä palvelut myös LVI-suunnitteluun. Vahva asiantuntijuutemme ja kokemuksemme pientaloasumisesta tarjoaa merkittävän edun laadukasta LVI-suunnitelmaa laadittaessa. Tunnemme kaikki talotekniikan osa-alueet ja niiden toiminnan, paikalliset viranomaisohjeet sekä alan parhaimmat tuotevalikoimat.

 

Uudiskohteissa toimimme myös valtuutettuna KVV- ja IV-työnjohtajana. Asiantunteva työnjohtaja valvoo ja pitää huolen, että kaikki asennukset tehdään LVI-suunnitelman mukaisesti.

 

Tilaa kohteesi LVI-suunnittelu, asennustyöt sekä työnjohtopalvelut meiltä ja varmista laadukas ja toimiva kokonaisuus.

Palvelemme myös yrityksiä

LVI-huollot, LVI-eristystyöt sekä laitteistojen toimintakartoitukset

Hoidamme kaikenlaiset LVI-järjestelmiin sekä vesi- ja viemäriputkistoihin liittyvät huoltotyöt työn laajuudesta riippumatta. Paikannamme vian nopeasti ja tartumme työhön empimättä – avaamme tukkeutuneet viemärit, korjaamme vuotavat vesikalusteet ja putket, huollamme patteriventtiilit tai vaihdamme vaikka jääkaappisi uuteen. Toteutamme kaikki LVI-huoltotyöt, joten otathan epäröimättä yhteyttä, kun kaipaat paikalle taitavaa putkimiestä.

Palveluihimme kuuluvat lisäksi LVI-eristystyöt sekä laitteistojen toimintakartoitukset.

Tilaa palvelut!

Ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, säätö-, puhdistus- ja vaihtotyöt

Ilmanvaihtojärjestelmän kunnosta on syytä pitää huolta, sillä sen toiminta vaikuttaa suoraan kotisi sisäilman laatuun. Lvi-Mix Oy tarjoaa asiantuntevat palvelut ilmanvaihtojärjestelmien mittauksiin ja säätötöihin sekä ilmanvaihtokanavien puhdistuksiin. Hoidamme myös ilmanvaihtojärjestelmäsi vaihdon vanhasta uuteen.

Pyydä tarjous

Hae rahoitusta LVI-töille

Tarvitsetko rahoitusmahdollisuutta LVI-töille? Voit hakea rahoitusta OP Yrityspankin kautta 2500 - 50 000 euron välillä.

Summan voi maksaa kerralla tai joustavasti erissä. Tutustu rahoitukseen ja lue lisätietoja oheisen linkin kautta.

OP Rahoitus