Ilmalämpöpumpun asennus ja muut kylmätyöt kattavasti pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Lvi-Mix Oy laittaa ilmalämpöpumput kuntoon kokemuksella ja hoitaa kaikenlaiset kylmätyöt varmalla otteella. Tarjoamme laadukkaita ja ammattitaitoisia ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus-, huolto- ja korjauspalveluita asiakkaillemme.

 

Meillä on pitkä kokemus ilmalämpöpumppujen parissa, ja osaavat asentajamme ovat aina valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan ratkaisun kotisi tai yrityksesi lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Palvelumme kattavat kaikki ilmalämpöpumppujen elinkaaren vaiheet, joten voit luottaa meihin missä tahansa niihin liittyvässä asiassa.

 

Myymme vain parhaita laitteita varmistaaksemme, että voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta vuoden ympäri. Olemme käytettävissäsi Espoosta käsin koko pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella laajemminkin. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumput luotettavimmilta valmistajilta

Me täällä Lvi-Mix Oy:llä olemme valinneet Hitachin, Innovan ja Daikinin ilmalämpöpumput, jotka tunnetaan laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan. Nämä valmistajat ovat olleet markkinoilla pitkään ja ovat saaneet vankan maineen erinomaisista laitteistaan, jotka ovat tehokkaita, hiljaisia ja helppokäyttöisiä.

 

Valitsemalla nämä merkit olemme voineet taata, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista laatua, suorituskykyä ja käyttövarmuutta. Valikoimastamme löydät luotettavan ja monipuolisen ilmalämpöpumppuvalikoiman, josta löytyy mallit erilaisiin tarpeisiin, niin koti- kuin yrityskäyttöön. Työskentelemme luonnollisesti myös muiden kuin edellä mainittujen merkkien parissa.

Monipuoliset ilmavesilämpöpumput

Perinteisten ilmalämpöpumppujen lisäksi saat meiltä myös taloudelliset ilmavesilämpöpumput – niin ikään avaimet käteen -periaatteella.

 

Myymme, asennamme, huollamme ja tarvittaessa korjaamme alan johtavien merkkien ilmavesilämpöpumppuja. Ota siis yhteyttä niin voimme yhdessä suunnitella sinulle tai yrityksellesi sopivan kokonaisuuden!

Tilaa palvelut!

Maalämpö kumppaneidemme kautta

Toteutamme myös maalämpöratkaisuja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Saat siis kauttamme asiantuntevaa palvelua ja laadukkaat maalämpöjärjestelmät kotisi tai yrityksesi tarpeisiin.

 

Maalämpö on paitsi ympäristöystävällinen ja energiatehokas valinta, myös merkittävä kulujen säästäjä pitkällä aikavälillä. Tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -palvelun aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti. Tee siis ympäristöteko ja kysy lisää maalämpöratkaisuista!

Yhteystietomme

Hae rahoitusta Daikin-lämpöpumpun hankintaan!

Voit hakea 2 500–50 000 euroa rahoitusta joustavalla takaisinmaksuajalla. Luoton voi maksaa takaisin kerralla tai erissä, kuuden kuukauden maksuttomalla ja korottamalla maksuajalla. Lue lisää rahoituksesta Daikinin sivuilta, laske itsellesi sopiva kuukausierä ja lähetä hakemus helposti verkossa.

Lue lisää